Trapleuningen   Traprenovatie  Tafels of andere objecten

Producten

Traprenovatie * RVS-plinten * RVS-trapleuningen * RVS-ballustrades * RVS-tafels * Balkonrenovatie * RVS-poorten * Div.renovatie

Traprenovatie Geef uw trap een nieuw uiterlijk. Is uw trap toe aan renovatie of aan een strak uiterlijk dan kan dat heel goed met de combinatie van RVS met grind (of marmerstone) Een perfecte samenwerking tussen Febrinox en Grindtapijt Limburg, kwaliteit staat bij ons bovenaan. De tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Bij traprenovatie wordt eerst samen met de klant gekeken naar de mogelijkheden. De werkzaamheden worden met de klant afgestemd, om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

De trap wordt netjes, gereinigd en met onderhoudstips opgeleverd. Onderhoud van deze trappen is minimaal.

RVS-plinten RVS plinten zijn te combineren met verschillende soorten vloeren. De meest voorkomende is met grind/marmerstone maar ook bij tegels, laminaat en houten vloeren kunnen deze plinten geplaatst worden.

De plinten worden verstek geslepen in alle voorkomende situaties. Het plaatsen is een zeer precies werk en de plinten worden dan ook te plekke gemonteerd en opgemeten. Doordat er precies wordt gewerkt zijn er nauwelijks naden zichtbaar. Bij minder rechte vloeren wordt alles afgekit met speciale kit.

RVS-trapleuningen De RVS-trapleuningen worden bij de klant ingemeten en in werkplaats van Febrinox op maat en vorm gemaakt, waarna de leuning bij de klant wordt gemonteerd en kant en klaar afgeleverd.

Er ontstaat een super strakke uitstraling van RVS werk, welk tevens gemakkelijk schoon te houden is en een lange levensduur hebben.

RVS-ballustrades Ballustrades maken is altijd maatwerk. De ballustrade wordt bij de klant thuis ingemeten. Hierna wordt een schets gemaakt of wordt er vanaf een voorbeeldfoto gewerkt.

Er wordt een afspraak gemaakt voor de montage/plaatsing.

We garanderen jarenlang plezier en weinig onderhoud aan dit produkt.

RVS-tafels Rvs tafels kunnen in alle maten en modellen worden vervaardigd. De klant bepaalt het model en maat. De tafels kunnen worden voorzien van een graniet, glas of rvs-blad.

We leveren alleen maatwerk! Afgestemd op uw wensen.

Produktie van onze tafels vindt plaats in de werkplaats. De tafel wordt bij u thuis afgeleverd.

Balkon-renovatie Oude balkons worden door ons volledig gerenoveerd. Dit gebeurt met RVS en aluminium. Er wordt gestreeft om dit te doen zonder zichtbare schroeven.

RVS-poorten RVS-poorten worden vervaardigd in verschillende maten en modellen. Een combinatie van RVS en composiet of glas dan wel hardhout bestaan tot de mogelijkheden.

Diverse RVS-afwerklijsten We zijn gespecialiseerd in het afwerken van alles in en om uw huis met betrekking tot RVS. Houten deurkozijnen worden regelmatig afgewerkt met een RVS lijst. Keukens worden door ons afgewerkt met RVS lijsten, achterwanden, plinten enz.

Alles wordt ter plekke op maat gemaakt en ter plekke gemonteerd!

Voor <--------------------------------------> Na

Voor <--------------------------------------> Na