Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

passie voor rvs

Ferry Peeters is 25 jaar werkzaam geweest in kleinmetaal constructies, met als grootste hobby werken met RVS. Deze hobby heeft geleid tot een eigen zaak, waar met veel plezier en kennis aan de meest uiteenlopende projecten gewerkt wordt.

Ferry Peeters komt persoonlijk bij u langs om uw wensen door te spreken, u krijgt een offerte op maat. Nieuwe projecten en maatwerk leveren is de grote uitdaging voor Febrinox!

 

vakmanschap

Het buigen van RVS vereist kennis en vakmanschap. Febrinox is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Het is een uitdaging om ook in complexe ruimtes een kwalitatief en tijdloos product op te leveren.

Maak een afpraak

 
Copyright © 2023 Febrinox Design
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren