REFERENTIES

Op deze pagina vindt u een selecties van referenties van klanten en recent opgeleverde projecten. Bent u op zoek naar passend advies en maatwerk voor uw huis of RVS toepassingen voor uw bedrijf? Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Contact

BLIKVANGER

“Wij wilden van de bloembak op ons balkon af en in plaats daarvan een mooie balustrade van roestvrij staal. Met ons ontwerp belandde ik bij Febrinox Design in Landgraaf. Een bijzonder gelukkige keuze. Ferry Peeters kwam thuis de zaken in ogenschouw nemen en voorzag het ontwerp van een bijpassende constructie die de balustrade verbond met de muur van de voorgevel. Het eindresultaat was verbluffend mooi. Ferry Peeters was trots op zijn eigen vakwerk en wij verguld met onze nieuwe balustrade die de blikvanger van de straat is geworden.”

Noud Schneider, Heerlen

MONUMENTAAL

Wij wilden de structuur van het monumentale pand zoveel mogelijk behouden, maar ook lichte ruimtes creeëren. De originele houten balkenconstructie bleef staan, maar de wanden werden weggehaald. Dankzij het advies van Ferry Peeters werd een balustrade van RVS een prachtige en passende oplossing.

Ilse de Groot, Maastricht